Waar je liefde in stopt...

Er is geen beter moment om iets – een blog? – te starten dan op Valentijnsdag. Want het is goed om je werk met liefde te doen. Liefde maakt het werk licht en het resultaat beter! Ook deze week stopte Nachtmusik weer al haar aandacht en passie in de musici, nu met de focus op Pianoduo Scholtes & Janssens.

Het pianoduo wordt sinds afgelopen november vertegenwoordigd door Nachtmusik. Daarmee koos het ondernemende duo niet alleen voor een kersvers impresariaat (daar is lef voor nodig!), maar ook voor werken aan een mooi nieuw beeld dat hun unieke persoonlijkheid en talent onderstreept. Want Nachtmusik staat altijd garant voor een muzikale ‘totaalbeleving’.

En dus werd er deze week druk geshopt, gemake-upt en gefotografeerd. Nog even wachten op het resultaat, maar hieronder alvast wat behind the scenes van deze productie in samenwerking met fotografe Laila Cohen. 

S&J Behind the scenes 2S&J behind the scenes 3S&J behind the scenes1

O en wat we deze week hebben geleerd? De Nachtmusik-artiest heeft talent én stijl, een goede manager is van alle markten thuis en natuurlijk: alles wordt mooier wanneer je er maar genoeg liefde in stopt.. Happy Valentine!